Op jouw droomdag wil je dat alle ogen op jou en je partner gericht zijn en dus sta je te trappelen om op zoek te gaan naar de perfecte trouwjurk van damore.nl. Een jurk die past bij jouw figuur en die jouw pluspunten in de aandacht zet. Maar welke trouwjurk past bij jouw figuur? En welke jurk zorgt ervoor dat je straalt zoals je dat nog nooit gedaan hebt. En dat kan alleen wanneer je je helemaal op je gemak voelt in je jurk. Benieuwd welke jurk bij jouw figuur past? Lees dan vooral verder!

Peerfiguur

Wanneer je smalle schouders hebt en goede heupen? Dan heb je een peerfiguur. De perfecte modellen voor dit figuur zijn jurken die wat losser vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan A-lijn jurk of een prinsessenjurk. Hierbij gaat de aandacht uit naar het lijfje en jouw smalle taille. Genoeg reden dus om een klassieke trouwjurk uit te zoeken.

Appelfiguur

Met een appelfiguur zijn jouw schouders ongeveer net zo breed als je schouders. In dit geval kun je het beste voor een jurk gaan die jouw borsten eruit laat springen. De rok loopt vloeiend uit onder je borsten door waardoor het je middel prachtig accentueert. Ga op zoek naar een jurk met een mooie split om je lange benen te showen.

Zandloperfiguur

Heb jij het geluk met een volle boezem, een smalle taille en brede heupen? Dan heb je een zandloperfiguur. Een strapless jurk of een jurk met een mooi decolleté is waar je naar op zoek bent! Een fishtail jurk zal je schitterend staan

Recht figuur

Wanneer jouw schouders, taille en heupen in een rechte lijn lopen dan is een A-lijn jurk met een lage taille perfect voor jou. Het lijfje loopt hierbij iets langer door waardoor jouw rondingen net iets meer geaccentueerd worden.

De perfecte jurk en goed advies

Vind je het nog steeds lastig om een jurk uit te zoeken die echt gemaakt is voor jouw figuur? Geen probleem. Bij de meeste bruidsmodezaken krijg je op maat gemaakt advies en wordt de jurk aangepast aan jouw lichaam. Op zoek naar een fijne zaak waar ze echt aandacht hebben voor jou en jouw wensen? Kijk eens op een website of ga naar een bruiswinkel en maak vandaag nog een afspraak. Jij loopt zonder twijfel met een glimlach (en de perfecte jurk natuurlijk) de zaak uit!